Cinewall vs TV lift meubel

TV lift meubel in actie
Met een cinewall verwerk je natuurlijk je TV super mooi in de muur.

Met een TV lift meubel wordt de TV compleet onzichtbaar weggewerkt in een meubel. Met een druk op de knop komt de TV via een lift systeem in de kast naar boven.

In samenwerking met een lokale meubelstraler, meubelspuiterij en timmerman bieden we nu ook TV lift meubel aan via tvlift-meubel.nl.

Bestaande meubels worden omgebouwd naar TV lift meubel. Bekijk ons beginnend assortiment of neem contact op wanneer je jouw meubel wil ombouwen naar een meubel met lift systeem.

Van inmeten tot afwerking.
Complete ontzorging en binnen 3 werkdagen geregeld.

COMPLEET VERZORGD

Opbouw, verlichting, electra, stucwerk, schilderwerk en overige afwerkingen.


MINIMALE OVERLAST

Meestal maar 3 dagen nodig voor het plaatsen en compleet afwerken.


TEVREDENHEID GARANTIE

Standaard 5 jaar garantie. Wij verlaten de klus pas bij 100% tevredenheid4,8 ★★★★★ 24 beoordelingen

 • Harald Kralt ★★★★★ 3 weken geleden
  Wij zij heel erg tevreden met de Cinewall die Nicolas en zijn collega bij ons in de woonkamer heeft gemaakt. Echte topkwaliteit!
  We hebben vanaf het begin goed kunnen
  … lees verder.. overleggen over onze wensen en Nicolas kwam direct met goed advies. Ook tijdens de bouw werd er steeds goed meegedacht. De Cinewaal is perfect en heel erg netjes afgewerkt.
  Ik kan Wand op Maat en Nicolas van harte aanbevelen!
 • Angelo Schraauwen ★★★★★ een maand geleden
  Nicolas en zijn collega hebben een prachtige wand voor ons gemaakt. Nog nooit iemand meegemaakt die zo precies en netjes werken. Perfect advies en uitvoering wij … lees verder.. zijn super tevreden!
 • Jamila HADRI ★★★★★ 2 maanden geleden
  Wij zijn heel erg tevreden over de beide cinewalls die we hebben laten plaatsen (1 in onze woonkamer en 1 in de slaapkamer) in onze woning in Antwerpen. Alles werd … lees verder.. zeer professioneel en correct afgehandeld. De cinewalls die we vroegen waren niet standaard maar heel specifiek, en toch kon Nicolaas ze 100% volgens onze wensen ontwerpen en plaatsen. De afwerking is echt top! Wij willen Nicolaas en zijn collega erg bedanken voor het geleverd topwerk!