Cinewall vs TV lift meubel

TV lift meubel in actie
Met een cinewall verwerk je natuurlijk je TV super mooi in de muur.

Met een TV lift meubel wordt de TV compleet onzichtbaar weggewerkt in een meubel. Met een druk op de knop komt de TV via een lift systeem in de kast naar boven.

In samenwerking met een lokale meubelstraler, meubelspuiterij en timmerman bieden we nu ook TV lift meubel aan via tvlift-meubel.nl.

Bestaande meubels worden omgebouwd naar TV lift meubel. Bekijk ons beginnend assortiment of neem contact op wanneer je jouw meubel wil ombouwen naar een meubel met lift systeem.

Van inmeten tot afwerking.
Complete ontzorging en binnen 3 werkdagen geregeld.

COMPLEET VERZORGD

Opbouw, verlichting, electra, stucwerk, schilderwerk en overige afwerkingen.


MINIMALE OVERLAST

Meestal maar 3 dagen nodig voor het plaatsen en compleet afwerken.


TEVREDENHEID GARANTIE

Standaard 5 jaar garantie. Wij verlaten de klus pas bij 100% tevredenheid4,8 ★★★★★ 22 beoordelingen

 • Angelo Schraauwen ★★★★★ een week geleden
  Nicolas en zijn collega hebben een prachtige wand voor ons gemaakt. Nog nooit iemand meegemaakt die zo precies en netjes werken. Perfect advies en uitvoering wij … lees verder.. zijn super tevreden!
 • Jamila HADRI ★★★★★ een maand geleden
  Wij zijn heel erg tevreden over de beide cinewalls die we hebben laten plaatsen (1 in onze woonkamer en 1 in de slaapkamer) in onze woning in Antwerpen. Alles werd … lees verder.. zeer professioneel en correct afgehandeld. De cinewalls die we vroegen waren niet standaard maar heel specifiek, en toch kon Nicolaas ze 100% volgens onze wensen ontwerpen en plaatsen. De afwerking is echt top! Wij willen Nicolaas en zijn collega erg bedanken voor het geleverd topwerk!
 • Robert of Bienta Richardson ★★★★★ 6 maanden geleden
  We wilden graag een cinewall met specifieke wensen. Nicolas is langs geweest en heeft ons heel goed geadviseerd wat wel of niet mogelijk was, welke kleurencombinaties … lees verder.. beter bij elkaar passen en desing advies. Samen met Faisel hebben ze de mooiste cinewall van het land geplaatst ;o)
  We zijn echt super tevreden, niet alleen met de service, maar vooral ook met de kwaliteit, de liefde voor hun vak en hun professionaliteit en vriendelijkheid. We hebben het enorm gewaardeerd dat ze echt met ons mee dachten, dat is in zo een proces echt goud waard. Ook het contact met het hoofdkantoor was erg goed. Alle afspraken zijn goed nagekomen , binnen de genoemde tijd. Wand op Maat is echt een aanrader voor wie op zoek is naar een mooie cinewall.