Mogelijkheden

Van inmeten tot afwerking.
Complete ontzorging en binnen 3 werkdagen geregeld.

COMPLEET VERZORGD

Opbouw, verlichting, electra, stucwerk, schilderwerk en overige afwerkingen.


MINIMALE OVERLAST

Meestal maar 3 dagen nodig voor het plaatsen en compleet afwerken.


TEVREDENHEID GARANTIE

Standaard 5 jaar garantie. Wij verlaten de klus pas bij 100% tevredenheid


5,0 ★★★★★ 12 beoordelingen

 • Corina Uijlen ★★★★★ 2 maanden geleden
  Betrouwbaar bedrijf. Keurig een duidelijke offerte per mail ontvangen en daarna persoonlijk contact gehad. Nicolas en Bryan hebben echt een fraaie kast gebouwd. … lees verder.. Ze hadden geduld toen ik tussentijds iets wilde aanpassen. Ze wilden meewerken met mijn eigen ontwerp, maar zeiden het ook eerlijk als ze iets geen goed idee vonden. Ik heb geluisterd naar hun advies en vertrouwde op hun ervaring, en het is echt mooi geworden. Leuke mannen, betrouwbaar en absoluut netjes en vakkundig gewerkt. Zeker een aanrader!
 • Tiffjex Daffje ★★★★★ een maand geleden
  Ik ben mega dankbaar voor Nicolas en Bryan. Ze hebben in opdracht van Phillipe een prachtige wand gemaakt, helemaal naar mijn wens. De afwerking ziet er super mooi … lees verder.. uit en ben echt heel erg blij mee. Prachtige toevoeging aan mijn nieuwe woning!
  De communicatie verliep perfect en het is geheel naar afspraak gemaakt. Ook vind ik het fijn dat dit op korte termijn kon i.v.m. afzegging eerdere partij.
  Echt een aanrader!
 • F. van Boeckel ★★★★★ een maand geleden
  Het begon wat stroef door verkeerde calculatie en miscommunicatie over de start van het project, maar het is helemaal goed gekomen. De muur is gemaakt op basis … lees verder.. van een schets. Ik wilde namelijk een afwijkende cinewall. Door goede communicatie met Nicolas, is mijn schets werkelijkheid geworden. We zijn super blij met het eindresultaat. Het is prachtig geworden.